Veliko nam je zadovoljstvo da vas posle nekoliko meseci od završetka naseg prvog i jubilarnog Steelseries CS:GO Calling turnira, koji je bio održan u mesecu februaru, obradujemo sa nekoliko novih vesti. Naime, kako posle višemesecnih pregovora sa nasim sponzorima i partnerima, uključujući i medijski aspekt, GamePub organizacija je odlučila da u mesecu junu (21. i 22. juna 2014. godine) održi veliki GamePub Calling turnir.

Naime, 21. i 22. juna 2014. godine GamePub Organizacija i Tržni centar Stadion će organizovati multigaming turnir u šest disciplina: dve PC i četiri PS3 discipline.

PC discipline su: CS Global Offansive i Dota 2.

Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Gigatron i svim zaposlenim u menadžmentu, koji su prepoznali potencijal i snagu naše organizacije i kao glavni sponzor uzeli učešća na ovom događaju. Za tu priliku Gigatron je obezbedio najsavremenije mašine i monitore i dodatne sadržaje.

Veliku zahvalnost dugujemo i komapaniji Steelseries, koja je obezbedila nagrade za Dota 2 turnir: slušalice 5hv3, miševe Kana i podloge.

Takodje MSI kompanija je za turnir CSGO obezbedila robne nagrade u vidu grafičkih karti koje su zastupljene medju svim profesionalnim igračima.

Kompanije Coca Cola i Soko Štark ce biti zadužene sa osveženje i slatke pakete, kako ne bi zaboravili ni igrače ni publiku na samom eventu.

Lokacija održavanja, za razliku od proslog eventa, je HOL Trznog centra Stadion (u prizemlju), u kome ce biti postavljene dve arene: Steelseries Arena za igru Dota 2 i MSI Arena za CS GO turnir.

Takođe, u holu ce biti postavljen tzv. Stage, na kome ce biti odigravani najzanimljiviji turniri, a publika ce sve mečeve moći da gleda na velikim plazma televizorima i video bimu koji ce biti postavljeni u samom tržnom centru.

Radi Vaše ugodnosti, vizija samog enterijera je planirana i zamišljena slicno Dreamhack takmičenju, sa svim pratećim sadržajima.

Vidimo se!

Komentari

komentar